Opdag mere

Vi tilstræber altid at give dig den bedste kundeservice og tekniske support, vi kan. Opdag hvordan hvert produkt og løsning, vi skaber, er bygget op omkring vores kunders behov.

Produkter

Produkter

Produkter

Vi udvikler produkter, der kan gøre din bygning varmere, tørrerer, mere støjsvag og mere sikker at arbejde og leve i. Fra gipsplader skaber vi tusindvis af forskellige systemer, der hjælper dig med at konstruere bygninger, der fungerer.

Dokumentation

Dokumentation

Dokumentation

Siniat-produkter er designet til at imødekomme dine projektudfordringer. Vi er her for at støtte dig gennem hele specifikationen, designet og bygge-processen. Besøg vores dokumentations-bibliotek for litteratur for at sikre, at du har alt, hvad du har brug for.

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe, og vi tilbyder dig al vores know-how og erfaring, der hjælper dig med at nå dine byggeprojekter.

OM Siniat

Den tørre bygningsmateriale specialist

Siniat er en førende producent af indvendige og udvendige tørre byggematerialer. Som en del af Etex, en stor industrikoncern med en portefølje på over 60 mærker over hele verden, har vi omfattende viden om byggebranchen. Og det er denne viden, der gør det muligt for os at støtte vores partnere og løbende innovere den måde, folk bygger på.

Oplev Siniat

60 års ekspertise

Testede og certificerede løsninger

Globalt servicenetværk