Den tørre bygningsmateriale specialist

Siniat producerer gips- og fibercementplader til skillevægge, lofter, vægbeklædninger og udendørs beklædningsformål. Vi tilbyder vores tekniske knowhow til arkitekter og andre rådgivere samt små og store bygherrer i hele Europa.

Shaping the way people build and live

Som leverandør og teknisk rådgiver til tusindvis af byggeprojekter i hele Europa tilbyder vi de allerbedste gipsvægsløsninger, og vi rådgiver vores partnere om, hvordan de gør hjem, skoler, hospitaler og arbejdspladser bliver behageligere, sikrere og bedre at opholde sig i end nogensinde før.

Innovative specifikationer

Bedre læringsmiljøer

Produktivitet på arbejdspladsen

Livstidsomkostninger

VORES SERVICE TIL DIG

Som førende producent af byggematerialer leverer vi fra dag til dag til hundredvis af forhandlere i hele landet.

En pålidelig leverandør

Siniat - Trusted supply partner

En pålidelig leverandør

Vi tilbyder en bred vifte af produkter og systemer, som afspejler, at projekter og budgetter varierer utrolig meget. Vort samarbejde med mange af byggeriets mest succesrige aktører viser at vores løsninger, kundeservice og tekniske knowhow giver dem en konkurrencemæssig fordel.

Teknisk ekspertise

Siniat - Technical expertise

Teknisk ekspertise

Vores tekniske team er klar til at hjælpe med forespørgsler om ethvert af vores produkter og systemer. For større projekter kan vi tilbyde den indledende designstøtte efterfulgt af teknisk support på stedet i installationsfasen. For mindre projekter indeholder vores websted et væld af informationer og praktiske videoer sammen med telefonsupport.

Projektplanlægning og støtte

Siniat - Project planning and support

Projektplanlægning og støtte

For større projekter tilføjer vi værdi før, under og efter anlægsfasen. I samarbejde med projektteamet kan vi støtte det indledende udbud, finde måder til at forbedre æstetikken eller bygningens ydeevne, reducere byggeomkostningerne, reducere byggetiderne eller foreslå måder til at sænke løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Innovation

Siniat - Innovation

Innovation

Hos Siniat er vi i stand til at drage fordel af de resultater, der er lært i Etex forsknings- og udviklingscentre over hele kloden. At være en del af Etex sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder de mest innovative løsninger. Vi arbejder også med forskellige forskningsinstitutioner og juridiske enheder for at give dig sikre løsninger, der opfylder de lovlige konstruktionskrav i alle lande.

Bæredygtighed

Siniat - Sustainability

Bæredygtighed

Som produktionsvirksomhed er vi opmærksomme på vores ansvar over for samfundet, miljøet og de mennesker, der arbejder med os og med os. Derfor er vi meget aktive på det sociale område, vi tilskynder vores medarbejderes og entreprenørers ansvarlige adfærd i deres daglige arbejde og styrer således virksomhedens kultur til en bevidst og bæredygtig ressourceforvaltning.

Uddannelse

Siniat - Training

Uddannelse

Siniats kunder har adgang til en række kurser, der hjælper dem med at få det bedste ud af vores gipsvægsprodukter og -systemer. Inkluderet CPD-foredrag om "hvordan videoer" og praktisk træning er vores undervisere tilgængelige for at maksimere dine teams færdigheder.

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Siniat blev grundlagt i 2012, da den globale Etex Group of Companies købte LaFarge Gipsplader. Siniat har 35 fabrikker i hele Europa og Mellemøsten og beskæftiger over 3.300 mennesker.

Nøglefakta

36

Lande

35

Fabrikker

3300

Ansatte

800

mio. € i årlig omsætning

Om Etex

Om Etex

Om Etex

Siniat er en del af Etex Building Performance, en division, der kombinerer produkter og løsninger fra to tørre byggematerialevirksomheder - os selv og Promat. Vi er en del af den globale Etex Group of Companies, der opererer i hele Europa, Afrika, Mellemøsten og Sydamerika. Besøg Etex-gruppens websted

60 års ekspertise

Testede og certificerede løsninger

Globalt servicenetværk